Uppskattad Leverantid

 

Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.Om det är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till info@eurobazar.se

Leverans

Våra normala leveranstider är 3–26 arbetsdagar i Sverige. I övriga länder är det 10 – 40 arbetsdagar.

OBS! Beställningar som är lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter.

Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på info@eurobazar.se

Vilka uppgifter delas och med vilket syfte?

Betalleverantör

Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att köpet ska kunna genomföras och för att skydda parterna mot bedrägeri.

De betalleverantörer (betaltjänster) som vi använder oss av är: Klarna, Paypal, faktura, Swish, Kontokort och Visa.

Fraktbolag

För att kunna leverera din beställning och slutföra vårt avtal måste vi dela med specifik information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer kan också delas med fraktbolaget för avisering.

De fraktbolag vi samarbetar med är: Postnord och DHL

Nyhetsbrev

Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår nyhetsbrevs leverantör. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden i marknadsföringssyfte.

Vi använder utskick av nyhetsbrev.

 

 

 

X
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.